Sisko bongasi parin viikon päästä järjestettävän kasviskokkailukurssin, ja pistän mainoksen nyt tännekin, jos jotakuta sattuisi kiinnostamaan. Viimeksi kokkailtiin kaikenlaisia kasvisruokia puolukkaketsupista hamppuvoihin. Tällä kertaa kurssilla opetellaan seitanin valmistusta ja kasvissyöjän jouluruokia. Omat kokemukseni edellisestä kurssista olivat positiivisia, ja voin sen perusteella suositella tätäkin kokkailuiltaa.  

Tässä copypastattu mainos tapahtumasta:

Joulu- ja seitanruokakurssi 10.12.2008

 

Jo saapuu kasvisjoulu ja halu oppia seitanruokien niksit. Yhdistelmäkurssilla kokataan vegaanisesti uutta sekä perinteisempää joulukuun ruokaa. Ruokalistalla muun muassa seitankinkku, lanttulaatikko, hernemureke ja karpalo-piparijäädyke.

Kurssi pidetään keskiviikkona 10.12. klo 17 alkaen. Kurssipaikkana on Tikkurilan aseman vieressä sijaitseva Tonttulan nuorisotalo, osoite Ratatie 2, 01300 Vantaa.

Ilmoittautuminen viimeistään ke 3.12. sähköpostitse toimisto(at)valu.fi tai puhelimitse/tekstiviestitse 050 407 2969. Osallistumismaksu 6 e Luonto-Liiton jäsenille, 7 e muille. Kurssille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 15 henkeä.

Kurssin opettajina ovat Heidi Kettunen ja Päivi Mattila. Sisältökysymyksiä ja esimerkiksi ruokatoiveita voi esittää Päiville sähköpostitse paivi.mattila(at)helsinki.fi. Häneltä voi myös ostaa Härkäpapua sarvista -kasvisruokakirjaa hintaan 25 e/kpl ilmoittamalla ostohalunsa etukäteen.