Edellisestä kokeilusta jäi puolikas sitruuna yli (tehtiin siis vain puolikas satsi), joten 28 Cooks-blogista pääsi vielä toinenkin resepti kokeiluun. Sitruunalla ja vihreällä teellä maustettu mysli (Lemon & Green Tea Granola) kuulosti hauskalta, eikä reseptikään ollut vaikea. Epäilin hieman, voiko vihreää teetä syödä sellaisenaan, mutta eipä se taida kovin haitallista olla. Mysliä voi varioida loputtomiin, alla meidän sovellus. Sitruuna maistui mukavasti, vihreä tee sen sijaa ei maistunut juuri lainkaan. Appelsiini voisi myös sopia mauksi, mikäli ei satu välittämään sitruunasta.Sitruunalla ja vihreällä teellä maustettu mysli

3 dl hiutaleita ja leseitä (1,5dl  neljän viljan hiutaleita, 0,5dl kaurahiutaleita, 0,5dl ruishiutaleita ja 0,5 dl vehnäleseitä)
1 dl kuivattuja hedelmiä (0,5 dl rusinoita ja 0,5 dl kuivattuja aprikooseja)
1 dl pähkinöitä (hasselpähkinöitä)
1 pss vihreää teetä (meillä oli sitruunamaustettua)
puolikkaan ison sitruunan mehu ja kuori
0,3 dl hunajaa
1,5 rkl sulatettua margariinia tai öljyä (meidän myslissä ei oo ollenkaan)

Pistä uuni lämpenemään 175C. Sekoita aineet yllä mainitussa järjestyksessä. Leikkaa teepussi auki ja sekoita sisus joukkoon. Jos hunaja ei ole kovin juoksevaa, lämmitä sitä hetki mikrossa sekoittamisen helpottamiseksi. Levitä seos leivinpaperoidulle pellille ja laita uuniin. Paista 15 min. välillä sekoittaen, ettei mikään pala. Älä paista liian kauaa, ettei sitruunan maku laimene liikaa. Anna jäähtyä ja pistä purkkiin.