Aiemmin kirjoitimme tänne onnea olevan ylijäänyt perunamuussi. No, nyt Ihanien tomaattien Antto ja Tuuli haastoivat meidät kertomaan 8 asiaa, joka tekee meidät onnellisiksi. Hirmu vaikeaa nimetä vain kahdeksan juttua, onnea tuovat niin monet asiat. Isojen juttujen (perhe, terveys, koti, ystävät jne.) lisäksi onnea voi löytää päivittäin pienistäkin asioista. Perhettä tähän listaan ei saa laittaa, ja moni muukin onnea tuova asia listasta puuttuu. Alla olevassa listassa on kummankin Suuria Pieniä Onnea Tuovia Asioita, sekä muutama Oikeasti Iso Onnea Tuova.

Edit: Unohtuipa se haastaminen, kiitos Madrileña! Haastetaan tällä kertaa Vegemisiä ja Vegaani, joiden kummankin reseptejä olemme jo kokeilleet (ohrarieskat ja punajuuripiffit). Eli 8 asiaa, jotka tekevät teidät onnellisiksi, perhettä ei saa laittaa.Onnea on..

1. Se, kun pitkän päivän jälkeen avaa kotioven.
2. Se, kun voi tehdä toisen onnelliseksi.
3. Ystävien kanssa pidetyt illanvietot ja viikonloput.
4. Mökkeily, matkustelu.
5. Luonto ja luonnossa liikkuminen. Nuuksio.
6. Pyöräily (Santtu), yliopistoliikunnan jumpat (Henna), yhteiset juoksulenkit, geokätköily, valokuvaus ja muut harrastukset
7. Hyvän ruuan laittaminen ja syöminen, leipominen.
8. Ensilumi, hyvät hiihtosäät, ensimmäiset kesäpäivät, kuulaat loppukesän illat sekä se myrskyisä syysilta, josta selviydyttyään voi käpertyä viltin alle juomaan kaakaota.