Muutto on ohi! Jäljellä on enää siivoilua ja tavaroiden purkamista laatikoista. Kunhan tästä päästään asettumaan, on vuorossa jos jonkinmoista sisustamista ja seinien maalailua. Kodin laittamiseen saa siis helposti kulumaan vaikka koko loppuvuoden. :) Blogitauko ei toki kestä niin kauaa: vain sen verran, että laatikot on suunnilleen purettu ja olemme saaneet netin hankittua. Tänne kannattaa kurkata uudemman kerran ehkäpä ensi viikolla..

Muuton lisäksi viime viikkoihin mahtui mahtava juhannus ystävien kanssa Päijänteen rannalla. Vaikka jonkin verran ukosti, ei se menoa haitannut. Saunoimme savusaunassa, pelasimme lautapelejä (mm. Disney-monopolia, josta allekirjoittanut oli ihan pihalla), hämmästelimme kokon vieressä lämmittelevää jalallista rantakäärmettä (=sisilisko) ja taistelimme mökillä asustavia muurahaisia vastaan. 

Ylläolevassa kuvassa Santtu tekee lettutaikinaa, josta grillailun päätteeksi paistettiin muurikkalettuja. Alla kuva Rohkeasta Liskosta. Kaiken kaikkiaan melkoisen mukava ja ruuantäyteinen juhannus!