Jos joku olisi kesällä sanonut, että meidän blogissamme käy vappuun mennessä 50 000 kävijää, en olisi varmasti uskonut. Tai sitten olisin sanonut liioitellun tyynesti "ahaa" ja kipittänyt kulman taakse kiljumaan ja tekemään huonoja kuperkeikkoja. Iso kiitos siis kaikille, jotka ovat vierailleet Lettupannussa! Kuva-arkistoista löytyi kukka kiitokseksi:


Kommentteja on ollut tosi kiva lukea, ja luemme niitä vastaisuudessakin mielellämme. Jos tekee mieli antaa palautetta, kertoa uusia ideoita tai vaikka vaan moikata, älä epäröi pistää viestiä kommenttilaatikkoon. Meille saa mielellään ehdottaa uusia ruokia tai ruoka-aineita, raportoimme sitten sähläilymme tänne..:) Suotavaa kuitenkin olisi, että ehdotukset pitäytyisivät kasvisruuissa. Mikäli joku ei ole kiinnittänyt huomiota, niin Lettupannu on vegeblogi (kahdella kalapostauksella). :) Mutta siis: antakaa toki palautetta ja ilmoitelkaa itsestänne, olisi kiva tietää keitä olette!

Santtu on kameroineen työmatkalla perjantaihin saakka, joten kirjoituksia tänne ilmestyy seuraavan kerran varmaankin viikonloppuna. Siispä: Mukavaa loppuviikkoa kaikille!