Täytetyt paprikat ovat mukavaa syötävää. Niitä tulee kuitenkin harvemmin tehtyä, sillä täytteeseen tarvittavien sipuleiden ym. käristely vie oman aikansa. Niinpä alla oleviin paprikoihin valikoitui sellaisia aineita, joita ei pahemmin tarvitse esikäsitellä. Yksinkertaista ja helppoa!



Täytetyt paprikat
2-3 hlölle

3-4 paprikaa

Täyte:
1,5 dl couscous-suurimoita
1,5 dl vettä
nokare kasvisliemikuutiota
2 pienehköä tomaattia
6 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
100 g hyvin murenevaa fetaa
2 rkl ruohosipulituorejuustoa
pieni kourallinen tuoretta basilikaa

Pinnalle:
parmesania tms. juustoa

Kiehauta vesi ja liuota siihen kasvisliemi. Lisää couscous ja jätä turpoamaan. Pilko tomaatit, aurinkokuivatut tomaatit, feta ja basilika sopiviksi. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Leikkaa paprikoista hattu ja poista siemenet. Täytä paprikat, ripottele päälle parmesania, ja paista 200C n.20min.