Teimme alla näkyvää pastaa jo useampi viikko sitten, mutta kiireet ovat estäneet bloggailun. Nyt on aikaa, mutta uudenlainen ongelma: ei muistikuvaa reseptistä! Muistan vain, että hirmuhyvää oli. Alla on paras arvaus reseptistä. Emme siis ota vastuuta ruuan onnistumisesta. :)

Herkkupasta

tummaa pastaa

öljyä

sipulia

valkosipulia

kirsikkatomaatteja

avokadoa

sitruunamehua

balsamicoa?

rucolaa

auringonkukansiemeniä paahdettuna

parmesaania

mausteita maun mukaan (meillä varmaankin Lämmintä Sisiliaa, jota laitan nykyään lähes joka ruokaan)

Paahda auringonkukansiemenet kuivalla pannulla ja siirrä pois pannulta. Silppua sipulit ja valkosipulit, puolita kirsikkatomaatit. Kuumenna pannulla öljy, ja paista sipulit ja valkosipulit. Lisää mausteet ja kirsikkatomaatit, ja anna pehmentyä minuutin-pari. Käännä levy pois päältä. Lisää pannulle kuutioitu avokado sekä reilusti sitruunamehua ja kenties balsamicoa. Sekoita pannun sisältö pastaan. Lisää viimeisenä rucola ja auringonkukansiemenet, ja tarjoile heti. (Rucola ei kestä kuumentamista.) Päälle parmesaania.