En ole varma, pidänkö näistä vai en. Minä tarvitsen näiden kanssa totuttelemista, ja Santun mielestä nämä maistuivat hammastahnalta (????). Naputtelen nämä silti tänne, sillä luulen, etteivät nämä ole geneerisesti pahoja. Jos tämä päätyy jolla kulla kokeiluun, niin kertokaa toki, mitä piditte.

Marinoidut porkkanat

3 isoa porkkanaa

vajaa 1 tl timjamia

1 tl rosmariinia

1 tl basilikaa

hyppysellinen suolaa

rouhittua mustapippuria

1 rkl hunaja-väkiviinaetikkaa (tai 1 rkl viinietikkaa ja 1 tl hunajaa)

2 rkl oliiviöljyä

Kuori ja pilko porkkanat. Höyrytä tai keitä porkkanat melko kypsiksi, jätä kuitenkin purtavuutta (keittoaika n. 5-10 min). Sekoita marinadin ainekset kulhossa ja kaada joukkoon porkkanat. Sekoita ja anna maustua ainakin muutama tunti. Tarjoile lisukkeena tai tapastyyppisesti.