Rahkat on niin nopeita ja helppoja jälkkäreitä, että niitä pitäisi tehdä useammin. Varsinkin jos jättää kermavaahdon tai muun vaahdotettavan elementin pois, ei rahkan tekoon saa kulumaan viittä minuuttia kauempaa. Meidän tämänkertaisesta rahkastamme tuli ehkä hieman liian kanelista, joten kanelin kanssa kannattaa olla varovainen. Kaneli on kuitenkin aika jännä kaveri mangolle, joten yhdistelmää kannattaa silti kokeilla.



Mangorahka
2 hlölle

1 prk (250g) maitorahkaa
1 tlk säilykemangoja (tai iso tuore, täysin kypsä mango)
1-2 rkl sitruunamehua
2 tl vaniljasokeria
hyppysellinen kanelia
sokeria

Valuta säilykemangoista sokeriliemi pois ja soseuta sauvasekottimella. (Jos haluat, voit tässä vaiheessa siirtää sosetta hieman sivuun koristelua varten.) Sekoita joukkoon muut ainekset, tarkista maku ja lisää sokeria oman maun mukaan.