Jääkaapissa köllötti vajaa paketti fetaa ja avattu purkki aurinkokuivattuja tomaatteja. Muulilta löytyi mainio käyttökohde näille herkuille, joten saimme tänään iltapalaksi suolaisia muffinsseja.

Suolaiset muffarit

7 kpl

2 dl grahamjauhoa

0,5 dl vehnäjauhoa

1,75 tl leivinjauhetta

hyppysellinen soodaa

hiven suolaa

1 tl kuivattuja yrttejä

1-2 dl maustamatonta jogurttia

1 muna

1 rkl öljyä

0,5 dl murennettua fetaa (pistimme vähän enemmän)

0,25 dl silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja (tätäkin laitoimme enemmän)

päälle kurpitsansiemeniä, auringonkukansiemeniä tms.

Voitele muffarivuoat (ei paperisia). Aseta uuni lämpiämään 225 asteeseen. Sekoita kuivat aineet toisessa kulhossa ja toisessa jogurtti, muna ja öljy. Lisää märkä seos kuiviin ja lisää kokonaisuuteen yrtit, feta ja saksitut tomaatit. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa vuokiin ja paista kauniiksi n. 10-12 minuuttia.