Jatkoimme vihdoin blogimatkaa Vegan visitor-blogin myötä, ja löysimme reseptihelmen! En ole majoneesifani, joten monet perunasalaatit jäävät minulta kokeilematta. Nyt teimme kermaisesta avokadosta perunasalaattia, jonka uskoisin miellyttävän sekä majoneesin kannattajia että sen karttajia. Me söimme koko salaatin heti, vaikka tarkoituksena oli vain maistaa.. Tätä tullaan varmasti tekemään uudestaan.

Avokado-perunasalaatti

680 g (uusia) perunoita

1-2 kypsää avokadoa (suosittelen mieluummin enemmän kuin vähemmän)

1/2 sitruunan mehu

tukko rucolaa (tai vaihtoehtoisesti basilikaa)

pienempi tukko ruohosipulia (tai vaihtoehtoisesti purjoa)

suolaa

mustapippuria

Keitä tai höyrytä perunat kypsiksi, varo ylikeittämistä. Jäähdytä ja kuori perunat. Pilko perunat, avokado(t), rucola ja ruohosipuli. Sekoita peruna- ja avokadopalat kulhossa, lisää sitruunamehu, suolaa ja mustapippuria. Lisää lopuksi pilkotut ruohosipulit ja rucolat.