Hiihtolenkin jälkeen teki mieli jotain helppoa, joten teimme tofupyttistä. Pyttipannua on varmaan jokainen joskus tehnyt, mutta tässä kuitenkin ohje.
Tofupyttipannu
perunoita
porkkanoita
margariinia / öljyä
sipulia
valkosipulia
kiinteää tofua
mausteita
suolaa, mustapippuria
lisäksi paistettuja kananmunia ja ketsuppia
Jos kaapista löytyy keitettyjä perunoita, käytä niitä. Jos joudut aloittamaan raaoista perunoista, kuori ja pilko perunat suupalan kokoisiksi. Kuori ja pilko myös porkkanat (jätä porkkanat isommiksi paloiksi kuin perunat). Keitä porkkanoita ja perunoita, varo ylikeittämistä. Jos perunasi olivat valmiiksi keitettyjä, kannattaa porkkanat keittämisen sijaan paistaa pannulla.
Ihan ensimmäisenä kannattaa paistaa kananmunat. Pilko sen jälkeen sipulit, valkosipulit ja tofu. Kuullota sipulit, ja lisää sitten perunat. Kun perunat ovat saaneet vähän väriä, lisää myös tofu ja porkkanat. Paista, mausta, maista ja tarjoile.