Taannoiset vuohenjuustoruudut olivat niin hyviä, että jatkoimme eilen samantapaisella sipuli-vuohenjuusto-ohjeella. Käytimme piiraiden muotteina muffinssipeltiä, ja hyvällä mielikuvituksella piiraiden voisi sanoa muistuttavan kukkasia.



Sipuli-vuohenjuustopiiraset
12 kpl

6 kpl lehti- tai voitaikinalevyjä
150-200 g vuohenjuustoa
2-3 sipulia
öljyä
1 rkl sokeria
suolaa
pippuria

Ota taikinalevyt sulamaan. Leikkaa sipulit renkaiksi tai puolikkaiksi renkaiksi. Kuumenna paistinpannulla öljyä, ja paista sipulirenkaita, kunnes ne ovat pehmenneet. Lisää sokeri, suola ja pippuri ja jatka paistamista vielä hetki.

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Puolita sulaneet taikinalevyt. Muotoile taikinapalat muffinssivuokiin. (Jos et omista muffinssipeltiä, tee piiraista vaikkapa suorakulmioita.) Murusta vuohenjuusto taikinapaloille ja lisää päälle paistettu sipuli. Paista piirasia 15 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet väriä. Tarjoile mieluiten lämpimänä.