Meidän koneen "Lettupannu"-kansiosta on tullut niin iso, että poistin siitä vanhat, jo tänne ladatut kuvat. Tyhjensin roskakorinkin, ja sitten vasta muistin, etten ollut siirtänyt tänne vielä bataattiröstikuvaa.Tässä siis jälleen resepti ilman kuvaa, pahoittelut! Kuva kannattaa käydä katsomassa Jamsin blogista, josta ohjekin on löydetty. Näitä kannattaa kokeilla, vaikkei bataatista niin välittäisikään: röstit olivat huippuhyvän makuisia!

Bataattiröstit
n. 12 kpl

450 g bataattia
2 rkl oliiviöljyä
2 kynttä valkosipulia
2,5 dl parmesaania
mustapippuria

Raasta kuorittu bataatti karkeaksi ja purista kuivaksi. Sekoita raaste öljyn, murskatun valkosipulin, raastetun parmesaanin ja pippurin kanssa. Annostele massa leivinpaperille "pihveiksi". Painele hapsottavia bataatinpaloja pihviin, jotteivat reunat pääse niin paljoa mustumaan. Paista 220 asteessa noin 20 minuutta tai kunnes alkavat olla kullanruskeita.