Tällä kertaa resepti tulee kuvatta, sillä Santtu poisti pannarikuvan epähuomiossa kameran muistista. No, eipä vadelmapannari kovin kuvauksellista olekaan, mikäli sen tekee pakastevadelmista kuten me. Kannattaa siis käyttää tuoreita vadelmia (kun niitä on saatavilla), niistä mehu ei lähde valumaan paiston aikana. On muuten hauskaa, kuinka erilaiselta tuntuu syödä pannaria, kun sen päälle on ripotellut marjoja tai hedelmiä!

Vadelmapannari

2 kananmunaa
1 l maitoa
alle 1 tl suolaa
1-2 tl vaniljasokeria
reilu hyppysellinen sokeria(tai maun mukaan)
5 dl vehnäjauhoja
2 rkl margariinia sulatettuna
2-4 dl vadelmia (mieluiten tuoreita)
 

Riko kananmunat kulhoon ja vispaa rakenne rikki. Sekoita kaikki ainekset vadelmia lukuun ottamatta, ja jätä taikina tunniksi turpoamaan. Kaada taikina tunnin päästä leivinpaperoidulle syvälle pellille. Ripottele päälle vadelmat, ja paista uunissa 200C kullanruskeaksi (30-35 min.) Tarjoa lämpimänä vaniljajätskin kanssa.