Olemme tehneet aiemminkin perunarieskoja, mutta tässä ohje uudemman kerran. Tällä kertaa rieskoihin päätyi nimittäin aiemmasta ruuasta ylijäänyttä pinaattimuussia (+ tarkoituksella sivuun jätettyä tavallista muussia) sekä puoli purkkia raejuustoa. Varsin onnistunut kombo!



Perunarieskat
8 kpl

4 dl perunamuussia
1/2 dl rypsiöljyä
2 munaa
1/3?? pss pakastepinaattia
100g raejuustoa
4 dl vehnäjauhoja


Sekoita perunamuussiin rypsiöljy, kananmunat, sulatettu pinaatti ja raejuusto. Lisää sitten vehnäjauhot muutamassa erässä (taikinan kuuluu jäädä tahmeahkoksi). Jauhoa kätesi hyvin, ja taputtele pellille 6-8 ohutta rieskaa. Pistele haarukalla, ja työnnä kuumaan uuniin (250C). Paista 10-15 minuuttia, kunnes rieskat ovat kullanruskeita. Tarjoa lämpiminä.