keskiviikko, 31. lokakuu 2007
Feta-couscous-täytteiset paprikat
Täytetyt paprikat
2-3 hlölle
3-4 paprikaa
Täyte:
1,5 dl couscous-suurimoita
1,5 dl vettä
nokare kasvisliemikuutiota
2 pienehköä tomaattia
6 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
100 g hyvin murenevaa fetaa
2 rkl ruohosipulituorejuustoa
pieni kourallinen tuoretta basilikaa
Pinnalle:
parmesania tms. juustoa
Kiehauta vesi ja liuota siihen kasvisliemi. Lisää couscous ja jätä turpoamaan. Pilko tomaatit, aurinkokuivatut tomaatit, feta ja basilika sopiviksi. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Leikkaa paprikoista hattu ja poista siemenet. Täytä paprikat, ripottele päälle parmesania, ja paista 200C n.20min.