Saimme vielä hieman suppiksia, ja kokeilimme, josko onni bruschetoiden suhteen olisi kääntynyt. Ja olihan se, kumpikaan ei polttanut itseään, ja leivätkin onnistuivat hyvin.



Bruschetat

(6 kpl)

puolikas paksu patonki (tai ciabataa)
1 pieni kynsi valkosipulia
oliiviöljyä
rasvaa paistamiseen

3 dl suppilovahveroja tms. sieniä
1 pienehkö sipuli
suolaa

Leikkaa leivästä noin puolentoista sentin paksuisia vinoja viipaleita, ja paista 200C:ssa rapeiksi (kestää muutamia minuutteja). Paista sieniä paistinpannulla rasvassa kunnes melkein kaikki neste on haihtunut. Lisää hienonnettu sipuli ja suolaa, ja jatka paistamista vielä muutama minuutti. Hiero paahdettuihin leipiin hieman puolitettua valkosipulinkynttä, ja pirskottele päälle oliiviöljyä. Kokoa päälle sienitäyte, ja nauti heti.