Wokit on siitä mukavia, että aina voi varioida. Me laitetaan poikkeuksetta sen verran montaa ainesosaa, että kahden hengen ruuasta riittääkin neljälle! No, eipä se mitään, hyvä vaan että riittää töihinkin lounaaksi. Alla olevan vokin keskeiset ainesosat on suolapähkinät ja tofu, kannattaa kokeilla!



Kuskuswokki
3-4 hlölle

2,5 dl kuskussuurimoita
öljyä
suolaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 porkkanaa
rasia herkkusieniä
1 pkt marinoitua tofua
1/2 pakastepss parsakaalia
2 kourallista suolapähkinöitä
curry-maustetta

Valmista kuskus paketin ohjeen mukaan ja siirrä sivuun odottamaan. Pilko sipuli, valkosipuli ja porkkanat, ja heitä pannulle öljyn kera. Jos et jaksa pilkkoa porkkanoista tulitikun kokoisia, kannattaa porkkanat pistää hieman ennen sipuleita pannuun. Kun sipulit ja porkkanat ovat hieman pehmenneet, voit heittää joukkoon pilkotut herkkusienet. Muutaman minuutin paistelun jälkeen onkin sitten tofun vuoro. Kun koko seos alkaa olla aika hyvin paistunut, kuumenna parsakaalit mikrossa ja mausta margiksella ja suolalla. Lisää parsakaalit ja suolapähkinät pannuun, ja pyöräytä muutaman kerran. Lisää tämän jälkeen couscous, sekoita ja mausta currylla.