Santulla on tänään pyöräkisat, ja kisalounaaksi nautimme tortilloja. Kuvan etualalla on guacamolea ja taaempana soijarouhe-kidenypaputäytettä. Soijarouhetäytteen ohje on alla, siitä tuli makoisaa ja täyttävää. Soijarouheessa on proteiinia 52g ja kuitua 16g per 100g, joten ei ihme että tuntuu täyttävältä..:) Guacamole on tehty aiemman ohjeen mukaan, tällä kertaa tosin soseutimme guakiksen ja pistimme joukkoon kermaviiliä. Niin, ja limen sijaan guakikseen päätyi sitruunaa..



Soijarouhetäyte tortilloille
2-4 hlölle muista täytteistä riippuen

2 pientä sipulia
1 iso valkosipulinkynsi
öljyä
1 tlk (400g) kidneypapuja chilikastikkeessa (Tai tomaattikastikkeessa, jos et löydä chilikastikkeessa. Jos ostat suolaliemessä, niin muista valuttaa pavut ja ostaa lisäksi tomaattimurskaa!)

1 dl tummaa soijarouhetta
vettä (väh. 1-1,5 dl)
mausteita (mustapippuria, paprikaa, chiliä)

Pilko sipulit ja valkosipulit. Heitä pannulle tilkka öljyä, sipulit ja  valkosipulit, ja paistele sopivan pehmoisiksi. Lisää kidneypavut kastikkeineen, ja ripottele joukkoon soijarouhetta. Hulauta joukkoon hieman vettä ja kääntele. Soijarouheet tarvitsevat melko paljon vettä, lisäile siis tarpeen mukaan. Mausta esimerkiksi paprikala, chilillä ja mustapippurilla, ja anna porista kunnes soijarouheet ovat turvonneet. Tarjoa mitä pikimmiten.