Kehitimme tofumufongin erään ravintolaillallisen jälkeen, kun totesin meidän pystyvän ihan yhtä hyvään ruokaan, kuin mitä kyseisessä paikassa tarjottiin. Tätä voi varioida loputtomasti; alla olevien vihannesten ym. sijaan voisi laittaa esimerkiksi herkkusieniä, vihreitä papuja, auringonkukansiemeniä, cashewpähkinöitä, munakoisoa... Nuudeleina olemme käyttäneet munanuudeleita, sillä niissä on huomattavasti parempi ravintoarvo kuin pikanuudeleissa. Kannattaa seurata esimerkiksi rasvamääriä: joissain nuudeleissa rasvaa on jopa 20g/100g, toisissa 1,9g/100g!



Tofuwokki
2 nälkäiselle, useammalle salaatin tms. kera

nuudeleita
1 sipuli
1/2 kesäkurpitsa
1 pkt marinoitua tofua
1 kynsi valkosipulia
1/2 pss pakasteparsakaalia
1/2 paprika
pinjansiemeniä
currya

Pilko sipuli ja kuullota pannussa öljytilkassa. Lisää kuutioitu kesäkurpitsa ja hetken paistamisen jälkeen paloiteltu tofu. Pilko valkosipuli pieneksi ja lisää joukkoon. Lämmitä parsakaali ja lisää pannulle. Kun nuudelit ja pannulla paistuvat wokkiainekset ovat lähes valmiita, lisää pannuun pilkotut paprikat ja pinjansiemenet. Paista hetki ja mausta currylla. Tarjoa curryvedessä keitettyjen nuudeleiden kanssa.