maanantai, 2. heinäkuu 2007
Tofumufonki (Tofunuudeliwokki)
Tofuwokki
2 nälkäiselle, useammalle salaatin tms. kera
nuudeleita
1 sipuli
1/2 kesäkurpitsa
1 pkt marinoitua tofua
1 kynsi valkosipulia
1/2 pss pakasteparsakaalia
1/2 paprika
pinjansiemeniä
currya
Pilko sipuli ja kuullota pannussa öljytilkassa. Lisää kuutioitu kesäkurpitsa ja hetken paistamisen jälkeen paloiteltu tofu. Pilko valkosipuli pieneksi ja lisää joukkoon. Lämmitä parsakaali ja lisää pannulle. Kun nuudelit ja pannulla paistuvat wokkiainekset ovat lähes valmiita, lisää pannuun pilkotut paprikat ja pinjansiemenet. Paista hetki ja mausta currylla. Tarjoa curryvedessä keitettyjen nuudeleiden kanssa.