Viime päivät ovat hujahtaneet ohi uuden harrastuksemme parissa, ja ruuanlaitto on jäänyt vähemmälle. Tänään tekikin mieli oikeaa ruokaa kaikenlaisten eväsleipien sijaan. Pitämällä blogia voi oppia itsestään uusia asioita. Selailemalla lettupannua voi huomata, että meillä on ruoka-aineita, joita pistämme tällä hetkellä joka toiseen ruokaan: herkkusienet ja kesäkurpitsa. Niitä päätyi tähänkin ruokaan ennen kuin huomasimmekaan..;)




Soijarouhekastike pastalle
kolmelle-neljälle

1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 dl tummaa soijarouhetta
1-2 sipulia
200 g herkkusieniä
1 pienehkö kesäkurpitsa
1 valkosipulinkynsi
1 prk ruokakermaa (5%)
mustapippuria
basilikaa

Hulauta tomaattimurska ja hieman vettä kulhoon, ja sekoita joukkoon soijarouhe. Jätä turpoamaan, ja siirry sipuleihin. Silppua sipulit ja kuullota pannulla. Pilko herkkusienet, kesäkurpitsa ja valkosipuli, ja lisää joukkoon. Paistele kunnes herkkusienien vesi on lähes haihtunut, ja lisää sitten soijarouheseos pannuun. Hetken pyörittelyn jälkeen voit lisätä kerman. Mausta basilikalla ja mustapippurilla ja anna porista muutaman minuutin. Tarjoa pastan kera.