Tällä kertaa rosmariinia päätyi teeleipiin, eikä tulos ollut ollenkaan huono! Teeleivät on kyllä ihania, kun tekee mieli tuoretta leipää, mutta aikaa on vähän ja laiskottaakin hieman.

1447264.jpg

Rosmariiniteeleivät

1 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
1 dl hiivaleipäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita
0,5 dl vehnäleseitä
2 tl leivinjauhetta
0,5-1 tl suolaa
muutama rkl tuoreita rosmariininlehtiä
2 rkl oliiviöljyä
2 dl maitoa

Laita uuni lämpenemään 225C. Sekoita kuivat aineet ja hienonnettu rosmariini kulhossa. Sekoita joukkoon oliivi öljy ja maito (älä sekoita turhan paljoa). Kaada taikina leivinpaperin päälle ja levitä lusikalla tai jauhotetuin käsin litteämmäksi. Paista 225C 15-20min.