Rosmariiniteeleivät
1 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
1 dl hiivaleipäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita
0,5 dl vehnäleseitä
2 tl leivinjauhetta
0,5-1 tl suolaa
muutama rkl tuoreita rosmariininlehtiä
2 rkl oliiviöljyä
2 dl maitoa
tiistai, 8. huhtikuu 2008
1 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
1 dl hiivaleipäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita
0,5 dl vehnäleseitä
2 tl leivinjauhetta
0,5-1 tl suolaa
muutama rkl tuoreita rosmariininlehtiä
2 rkl oliiviöljyä
2 dl maitoa
Lettupannulassa kasvisruokaa kokkailevat Henna ja Santtu. Käy pöytään!
* Marjat * Omena * Pasta * Pavut ja herneet * Peruna * Punajuuri * Pähkinät ja siemenet * Sienet * Suklaa ja kaakao * Tofu Aamiainen Blogimatka Jotain muuta Jälkiruuat Kakut Keitot Leivonnaiset, makeat Leivonnaiset, suolaiset Leivät Lisukkeet Naposteltavat Piirakat, makeat Pääruuat Salaatit Tahnat, levitteet ja dipit