Polkkapossun blogista löytyi mainio vuohenjuusto-rosmariiniperunoiden ohje, jonka hurmaava tuoksu on valloittanut kotimme. Rosmariiniohjeita ilmestyy tänne varmaan jatkossakin, sain nimittäin tuuhean rosmariinipuskan ystävältä. Suunnitelmissa on ainakin rosmariini-foccaciaa ja rosmariinijuureksia, joista kumpaankin löytyy valloittavan kuuloisia ohjeita netin ihmeellisestä maailmasta.
Hyvää pääsiäisen jatkoa!



Vuohenjuusto-rosmariiniperunat

1 kg kiinteämaltoisia perunoita
150 g vuohenjuustoa paloiteltuna
tuoretta rosmariinia silputtuna
2 valkosipulinkynttä ohuina viipaleina
suolaa
mustapippuria
2 dl ruokakermaa 5%
0,5 dl maitoa

Kuori ja viipaloi perunat. Lado oliiviöljyllä voideltuun vuokaan perunat, vuohenjuusto, rosmariini, valkosipulinkynnet suola ja pippuri. Sekoita. Kaada päälle nesteet. Kypsennä 200C uunissa 1-1½ tuntia riippuen vuokasi korkeudesta. Laita folio päälle lopuksi, jos näyttää, että alkaa kärtsätä.